la rosa de l'amor universalsinergia #19-El Sol

El Sol representa la llum, la trobada de l'equilibri del *Ying-*Yang, l'acceptació del femení i el masculí. La sinergia evoca un paradís d'amor universal, comprensió i compassió.
Fi, delicat i suau aroma a roses i cítrics.

veure la sinergia

la rosa del plaersinergia #15

És una cridada a trobar-nos amb les profunditats del nostre ésser, a conèixer-nos i reconèixer-nos d'una forma diferent a alliberar-nos de les amarres que no ens deixen sorgir cap a la llum. La sinergia relaxa i estimula per a poder gaudir i conèixer cada part de l'inconscient.
Embriagador, penetrant i exòtica aroma.

veure la sinergia

la rosa del corsinergia Anahata

Aporta calma, serenitat, fortalesa i alliberament emocional, purificació, regeneració, vitalitat i alegria. Equilibra i cura aquest *chakra central del nostre ésser, aportant dolçor i amor universal.
Aroma dolça i herbàcia alhora, avets amb fons de roses.

veure la sinergia

la rosa de la intuïciósinergia #18-La Lluna

La Lluna té una estreta relació amb l'inconscient, el místic, les vides passades, el femení i la intuïció. La sinergia ajuda a despertar la intuïció i a connectar amb l'univers.
Agradable aroma herbàci i balsàmic, dolç, refrescant i una mica especiat.

veure la sinergia

la rosa de la llumsinergia Coronal superior

Aporta valentia, vitalitat i alegria, obre l'amor universal, la compassió i la tendresa; desenvolupa les capacitats espirituals, la comunicació amb altres dimensions i purifica els cossos subtils.
Aroma dolça i summament floral

veure la sinergia

UN REGAL BEN ORIGINAL

Un regal ple d’aroma per celebrar un Sant Jordi amb tots els sentits.

L’aroma de la rosa és ben conegut com el perfum dels perfums, si haguéssim d’escollir un aroma entre tots els que hi ha ben segur que ens vindria al cap l’aroma delicat de la rosa, fins i tot trobem emblemes, prosa i fins i tot films amb el seu nom, com la diada de Sant Jordi.
L’Aroma de la rosa té unes qualitats molt valuoses, ens omple el cor amb amor i diríem que ens ajuda a tranquil·litzar-nos i a reconfortar-nos emocionalment. En aromateràpia és considerat l’aroma per excel·lència.

L’oli essencial de la Rosa de Damasc és un dels més valuosos, hi han diverses formes per extreure’l, però nosaltres utilitzem l’oli essencial extret per vapor, això garanteix una puresa del 100% en les seves qualitats.
les sinergies són barreges d’olis essencials de rosa entre d’altres en oli de jojoba i envasats en pràctiques botelles de vidre violeta en roll-on.

  • S’embolicarà per regal!
  • Ho enviem on ens diguis
  • Si l’encarregues ara hi ets a temps!